Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

A je to venku! Sáblíková dostala prstýnek a chystá svatbu!

Autor: red

Zázračná bohyně nemá dost. Rychlobruslařka Martina Sáblíkové (31) potřetí v jednom týdnu překonala světový rekord. Co za to? Prstýnek! Teď česká hvězda plánuje vdavky.

Šperk nestárnoucí Sáblíkové  věnuje za její úspěchy z poslední doby Mezinárodní bruslařská unie ISU. „Martina dostává zlatý prstýnek s vyrytým datem za každý světový rekord,“ vysvětlil nedávno její trenér Petr Novák v rozhovoru pro Radiožurnál.

Martina Sáblíková na oslavách sta let českého sportu ve Foru Karlín
Martina Sáblíková na oslavách sta let českého sportu ve Foru Karlín

Na roli nevěsty si tak trojnásobná olympijská vítězka zatím nepřipravuje. Svatbu ale opravdu chystá! Vdávat se co nevidět bude její maminka. A Martina bude celou veselku organizovat. „Vždyť ona byla první člověk, který věděl, že chci Evu požádat o ruku,“ prozradil Sport Staru na Primě nadcházející ženich a dlouholetý maminčin partner Karel Petrů, který před dámu svého života poklekl v den jejich sedmiletého výročí.

Reakce? Dojemná! „Chytla jsem se za obličej, začala jsem brečet a dala mu pusu,“ popisovala chvíle štěstí šampiončina nejbližší osoba. To ale žadateli nestačilo. „Říkal mi, že ještě neslyšel odpověď. Nakonec se té kladné dočkal,“ dodala Eva Sáblíková s tím, že veselku chtějí stihnout ještě letos.

Martina se tak po sezoně rozhodně nudit nebude!