Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vémolu málem smetla tramvaj. Terminátor zachoval klid: Tady jsem pánem já!

Autor: haj

Patří k nim pořádný bourák. Ale že by akční hrdinové striktně dodržovali dopravní předpisy? To úplně ne. Řídí se tím i zápasník Karlos Vémola (33), jemuž se přezdívá Terminátor!

Když musíš, tak musíš. Karlos se se svým obřím hummerem potřeboval v centru Prahy rychle otočit, a tak se nerozpakoval a střihnul to ve víceproudé silnici přes tramvajové koleje i obrubník. Čerti, tedy policisté, si toho naštěstí nevšimli.

Celý manévr měl Vémola pod kontrolou, ostatně řízení auta miluje! A potrpí si na specialitky. „Když jsem bouchnul jednu gumu a neměl náhradní, půl roku jsem nejezdil, protože nešla sehnat,“ svěřil se v prosinci youtubovému kanálu Ukaž káru. Nic strašného se nedělo, kromě Hummeru H2 měl k dispozici i Bentley Continental GT, mustanga, BMW X6 a M6…

Stejně jako za volantem Vémola řádí i při MMA bojích. Právě na nich dostal přezdívku Terminátor – a soupeře kosí tak jako slavný herec Arnold Schwarzenegger ve stejnojmeném kultovním filmu.

V oktagonu má bilanci 24 výher a 5 porážek. Na skutečný hit se ale teprve chystá. „Česko-slovenský zápas století,“ vyhlašuje o zápase proti Attilovi Véghovi, který má pod organizací Oktagon proběhnout ještě letos.

Koleje nejsou zeď... Karlos Terminátor Vémola před blížící se tramvají ukázal, jak se řeší nepřehledná dopravní situace
Koleje nejsou zeď... Karlos Terminátor Vémola před blížící se tramvají ukázal, jak se řeší nepřehledná dopravní situace