Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutné útoky závistivců! Finalistka French Open Vondroušová trpěla

Autor: as

Takový talent Česko léta nemělo, ta holka trumfuje i hvězdy Kvitovou s Plíškovou. Jenže tenisová kometa Markéta Vondroušová (19), která si dnes zahraje finále French Open, doma čelí velkým nepříjemnostem od závistivců.

Měla by se jen smát, užívat si sladkého mládí a báječných úspěchů. Místo toho jí život otravují zamindrákovaní hlupáci. „Některých věcí si už raději ani nevšímám,“ povzdychla si během své jízdy na antukovém grandslamu, kde se dostala až do finále.

S přítelem Štěpánem Šimkem je Markéta Vondroušová na jedné vlně!
S přítelem Štěpánem Šimkem je Markéta Vondroušová na jedné vlně!

Leckdo nedokáže skousnout její pohádkové výdělky, vždyť jen v Paříži už má jistých 30 milionů korun. Nikoho nezajímá, kolik peněz jí zdaní, spolknou náklady na cestování či trenéry, že v Praze stále bydlí v podnájmu. Proto raději o penězích téměř nemluví.

Manažer Jan Koukal jí sehnal sponzorského bavoráka, aby se už při svých cestách domů do Sokolova nemusela plahočit svým malým »prdítkem«. „Mám ale na něm i jméno a jednou jsem ho našla se dvěma prořezanými gumami,“ prozradila Markéta.

Před dvěma měsíci po prohře na turnaji v Miami zveřejnila nenávistné zprávy, které jí na sociální sítě poslali zhrzení sázkaři: Chcípni, ty kreaturo. Umři na AIDS, hnusná čubko! Prostě děs. „Když se mi to stalo v šestnácti poprvé, volala jsem domů a brečela. Děje se to po každé porážce. Už jsem si zvykla, prostě to vymažu,“ řekla statečná česká tenistka.