Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Fanoušci Sparty zuří nad »přestupem« Stancia do Slavie: Ty rumunská ku*vo!

Autor: Václav Baumann

Už je ruka v rukávu?! Podle rumunského serveru ProSport si Nicolae Stanciu (26) plácl s pražskou Slavií. A fandové Sparty, kde šikovný záložník ještě před půl rokem kopal, jsou rozzuřeni doběla!

Do Al Ahli, kde mu šejkové jaksi zapomněli platit výplatu, se už Stanciu vracet nechtěl. Saúdskoarabský klub s ním už taktéž nepočítal, jenže si byl moc dobře vědom čtvrt miliardy, které ho exletenský borec v lednu stál. A tak se teď Slavia také prý musela plácnout přes kapsu!

„Al Ahli požadovalo alespoň 4,5 milionu eur (115 milionů Kč). Nakonec se kluby dohodly na o trochu nižší částce,“ píší deníky z Nicovy domoviny. Podle nich měl Stanciu včera večer přistát v Praze a pikantní přestup dotáhnout do konce.

Marný prosík

Oficiálně však nikdo nic nepotvrdil. Na přímý dotaz Blesku nepřišla z Edenu ani odpověď. I tak ale spekulace z Rumunska pořádně rozlítily sparťanské fanoušky! Ti si Stanciua na Letné rychle oblíbili, vždyť tam po příchodu z Anderlechtu nasázel během 31 ligových zápasů hned 10 gólů – z toho dva v derby proti Slavii.

Stanciu byl pro ně miláček ještě na začátku tohoto roku. Pak si sice reputaci pošramotil odchodem na Blízký Východ, přesto ho ještě před pár dny na internetu hromadně prosili, aby k sešívaným neodcházel. Jenže teď už se na jeho Instagramu a Facebooku nacházejí od rudých jen vzkazy toho nejhrubšího zrna...

Drsné vzkazy rudých fanoušků

Ztratil jsi svůj respekt, žoldáku! Měl jsem tě rád, byl jsi vzorem pro mého syna. A teď se z tebe stává zaprodanec! - Tomáš Č.

Doufám, že tebe i tu tvoji zas*anou agentku někdo zabije. - Martin P.

Rumunská ku*vo! - Ondřej V.

Jude Stanciu! - Martin K.

Jestli podepíšeš ve Slavii, zažiješ peklo! - Patrik T.

Zrádče zku*venej! - Pavel Š.

Trpišovský po prohře: Stancia by chtěl každý trenér. Odejde Stoch do Řecka?
Video se připravuje ...

Stanciu do Slavie? Jak pravděpodobná je přestupová bomba a jak by zapadl do týmu?
Video se připravuje ...