Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Budete zírat! Synovec Romana Šebrleho ukáže v Praze vymakané tělo

Autor: pv

Sportovní geny má v rodině. Kulturista David Šebrle je synovcem olympijského vítěze Romana Šebrleho. Nadějný sportovec o víkendu v Praze na nultém ročníku IFBB Diamond cupu 2019 ukáže, že má ještě větší svaly, než slavný strýček v dobách profesionální kariéry.

Náročným tréninkem vysoustruhovaná těla budou k vidění v kongresovém sálu hotelu Hilton celou sobotu, kdy budou hlavní soutěže o body do 2019 IFBB World Ranking probíhat. Trumfem pořadatelů jsou závody v elitních kategoriích – bodyfitness, bikini-fitness, fitness physique, bodybuilding a kulturistika. Tato výjimečná akce se uskuteční pod patronátem Mezinárodní federace kulturistiky (IFBB) a Svazem kulturistiky a fitness ČR (SKFČR).

David Šebrle je nadějný kulturista
David Šebrle je nadějný kulturista

Na podiu se z Čechů představí právě i David Šebrle. „Přípravu jsem se snažil odjet naplno a o dost tvrdší než na jarní sezonu 2019,“ prozradil svalnatý mladík, který nastoupí v kategorii Men´s physique.

V soutěži se předvede i něžné pohlaví a obdivovatelé pevných zadečků se můžou těšit na velmi žhavé želízko v ohni – Češku Moniku Špačkovou, jež letos kromě titulu mistryně republiky zvládla vybojovat druhé místo na ostravském Diamond cupu a páté místo na Mistrovství Evropy.

To je ale roznožka! Podívejte se, jak Šebrle řádil u tyče!
Video se připravuje ...