Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsný bijec MMA Martínek: Má doma andělskou ďáblici Lenku

Autor: pv

Jsou jako kráska a zvíře. Statný zápasník MMA Michal Martínek byl jednou z hvězd listopadové akce Oktagon 15. Ve vyprodané O2 areně porazil Viktora Peštu hned v 1. kole. Palce mu v publiku držela i jeho sexy Lenka, která na rozdíl od Martínka působí něžně. Zdání klame.

Martínek v týdnu na instagramu zveřejnil snímek, na kterém je nahý v koupelně spolu s partnerkou Lenkou a tisknou se k sobě. „Adam a Eva 21. století,“ napsal zápasník k fotografii. Drobné krásce měřící 164 centimetrů podobné snímky nedělají problém. Točila a fotila totiž odvážné scény pod jménem Angel Piaff.

Sexy Lenka. Kdo by odolal?
Sexy Lenka. Kdo by odolal?

Martínek se svou láskou dokonce v den zápasu s Peštou zašel na erotický veletrh v Praze. „Trošku procházka, dopoledne jsem se byl s partnerkou podívat na erotickej veletrh, jen tak na chvilku, a pak jsem jenom odpočíval,“ prozradil ještě před soubojem na kameru iSport TV.

Sympatický zápasník nemá s minulostí své partnerky sebemenší problém. „Nemám předsudky a beru to jak to je. Ale každopádně děkuju za vstřícnost vůči našemu soukromí,“ napsal Martínek pro iSport.cz.

Martínek tipuje "zápas století": Karlos to dělá perfektně. Atilla může vymyslet nějaký záhadný recept
Video se připravuje ...

Usměvavá Lenka nyní v erotické sféře podniká. V centru Prahy provozuje unikátní podnik, který slouží jako milenecký azyl či erotický masážní salon. „Po nezapomenutelné masáži si odpočine tvoje duše a hlavně tělo,“ slibuje majitelka a masérka. Smyslná blondýnka je zřejmě jedním z tajemství úspěchu českého zápasníka.

SESTŘIH: Michal Martínek - Viktor Pešta. KO za necelé tři minuty
Video se připravuje ...