Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Cibulková se pochlubila těhotenským bříškem a přiznala strach. Kde bude rodit?

Autor: ptr

Slovenská kráska Dominika Cibulková (30) prozradila, kde se chystá přivést svého syna Jakuba na svět. Nehodlá si hrát na žádnou fajnovku a rodit bude doma na Slovensku. Při této příležitosti se pochlubila i rostoucím bříškem, které vystavila světu na odiv.

Bývalá tenistka je na přelomu šestého a sedmého měsíce a na její postavě je znát, že už se synek chystá na svět. Nyní se poprvé svěřila, že má z porodu obavy. Nenechává však nic náhodě a pravidelně chodí na kontroly, aby měla jistotu, že je Jakub zcela v pořádku.

Velkou oporou je jí v těchto časech samozřejmě manžel. „Michal bude, samozřejmě, se mnou při porodu. V těchto věcech jsem tak trochu strašpytel, takže si to i v hlavě často představuji, jak to bude celé probíhat. Manžel bude po mém boku,“ prozradila nedávno Cibulková pro Nový Čas a jedním dechem dodala: „Chystám se rodit na klinice v Ružinove s mojí paní doktorkou.“

Neváhala ani prozradit proč zvolila právě jméno Jakub. „Vždy se mi toto jméno líbilo. Nepodlehla jsem trendu cizokrajných jmen, i když příjmení Navara by to určitě sneslo. Jakub se mi zamlouval odmalička, protože když jsem se měla narodit já, měla jsem být Jakub. I manželovi se toto jméno velmi líbilo, takže volba byla víceméně jasná a velmi jednoduchá,“ svěřila se Dominika.

Dominika Cibulková se chystá na porod prvorozeného syna Jakuba
Dominika Cibulková se chystá na porod prvorozeného syna Jakuba