Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejvíc sexy sportovkyně světa! Kdo také získal srdce krásky Šarapovové?

Autor: ris

Charismatická a proklatě sexy. Ruská tenistka Maria Šarapovová (32), která ve středu ukončila bohatou kariéru, uměla vzbudit emoce. Pro jedny dopingová hříšnice, pro druhé inspirativní osobnost. Ač tak nebo tak, šmrnc jí nikdo upřít nemůže, to je fakt!

Vysoká blondýnka byla léta považována za nejkrásnější hráčku okruhu. Není divu, že její charisma a šarm zamotaly hlavu nejednomu štramákovi. Coby partnerku si ji hýčkali třeba zpěvák Adam Levine či kolegové od fochu Roddick s Dimitrovem. Teď její srdce tluče pro byznysmena Alexandra Gilkese.

Není divu; Maria má postavu jako lusk. A styl jako málokdo. Potrpí si na něj třeba i v letadle. „Dvoje pohodlné tepláky Raquel Allegra, černé sáčko, tenisky Nike Cortez. A také kašmírový šátek Rick Owens...,“ popisovala v nedávném rozhovoru pro web cntraveler.com, bez čeho se nemůže obejít na palubě vzdušného korábu.

Taky přiznala, kde je jí nejlíp. A kde nejraději vystavuje na obdiv svoji luxusní figuru v titěrných plavečkách. „Sveti Stefan v Černé Hoře, italské Positano, Hvar v Chorvatsku,“ prozradila, na jakých místech navštěvuje luxusní hotelové resorty nejraději. Mohla si to dovolit. Za posledních deset let si podle ruské mutace magazínu Forbes přišla vítězka šestatřiceti titulů na okruhu WTA na 197,8 milionů dolarů, což je v přepočtu 4,6 miliard korun!   

Jedna z nejkrásnějších tenistek okruhu WTA Maria Šarapovová ukončila kariéru
Jedna z nejkrásnějších tenistek okruhu WTA Maria Šarapovová ukončila kariéru