Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Náhradník Kadlec si zahrává: Jako vždy nadšenej, psal po zápase

Autor: med

Jednou už to udělal a zdá se, že se stále nepoučil. Český útočník Václav Kadlec opět provokuje na sociálních sítích. Na Instagramu ironicky komentoval své nadšení z toho, že nehraje a patří mezi náhradníky Eintrachtu Frankfurt.

Když Kadlec v září těsně před utkáním proti Schalke vyvěsil na Twitter palec dolů, naštval tím klubové vedení i trenéra. Demonstroval tak nespokojenost s tím, že se neobjevil v základní sestavě.

"Tohle není vůbec dobré," zlobil se tehdy sportovní ředitel Eintrachtu Bruno Hübner. "Snažíme se udržet sestavu v tajnosti. Nechápu, proč to udělal. Zřejmě byl zklamaný, že nehraje. Ale takhle to nejde," 

🙈👌😏jako vzdy nadsenej😂

Fotka zveřejněná uživatelem Vaclav Kadlec (@kacaaa10),Pro 12, 2014 at 9:10 PST

Sobotní utkání proti Leverkusenu Kadlec opět proseděl mezi náhradníky. Na hřišti strávil sotva minutu. Na Instagram pak přidal fotografii, kde ho němečtí fotografové zachytili s kyselým pohledem. Samotný útočník o kterého velice usiluje Sparta, k fotce napsal: „Jako vždy nadšenej.“

Těší se snad bývalý hráč Sparty na návrat mezi staré známé? Na Letné by jistě kyselé pohledy neházel. Trenér Lavička o něho velice stojí, a doufá, že s Davidem Lafatou vytvoří v Synot lize úderné duo. Pokud bude Kadlec takhle dál vysedávat a mít kyselé pohledy, moc dlouho to trvat nebude.