17. června 2011 • 12:15

Neskutečné! Mahut a Isner znovu proti sobě

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neuvěřitelné. Wimbledonský los si pořádně zažertoval. Přesně po roce změří síly opět francouzský tenista Nicolas Mahut s Američanem Johnem Isnerem. Oba borci jsou držiteli pravděpodobně nepřekonatelného rekordu co do délky utkání a celé řady dalších ukazatelů.



Jejich loňský vzájemný duel začal na dvorci číslo osmnáct, kde oba dva mají mimo jiné pamětní desku, 22. června a skončil až 24. června po více než jedenácti hodinách neskutečného boje. Američan v rozhodující páté sadě vyhrál neuvěřitelným poměrem gamů 70:68!

Oba hráči překonali kromě doby utkání i celou řadu dalších rekordů od počtů es, vítězných míčů, výměn a dalších.

John Isner je v současné době na jednatřicátém místě světa, na svém kontě má jeden turnajový triumf za vítězství na turnaji v Aucklandu.


Nicolas Mahut je na světovém žebříčku na devětadevadesátém místě, na okruhu zatím žádný turnaj nevyhrál.

Se svým osudovým soupeřem se potkal zatím dvakrát, kromě vzpomínaného loňského maratonu ve Wimbledonu se spolu oba borci utkali i v roce 2008 také na trávě v Quenn´s Clubu, kde vyhrál francouzský tenista.

"Nemohl jsem tomu uvěřit," citoval Isnera wimbledonský web. "Minulý týden jsem s Mahutem vtipkoval a říkal mu: 'Počkej, budeme hrát spolu'. On říkal, že ne, že to se určitě nestane, že to není legrace," řekl Američan.

Na sobotu plánoval s Mahutem trénink. "Ale teď ho zrušíme a zajdeme spíš na večeři. Jsme kamarádi."

"Už nechci hrát na dvorci číslo osmnáct," prohlásil před nedávnem Mahut. To ještě netušil, že na něho čeká opět v prvním kole jeho americký osud. A že by si zahráli právě na svém "oblíbeném" kurtu? Uvidíme.

Isner sbírá unaveně z dvorce raketu.
Isner sbírá unaveně z dvorce raketu.


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud