11. února 2012 • 19:30

Kvitová hledá parťáka pro Londýn: Berdych, nebo Štěpánek?

Autor:
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petra Kvitová přece jen přišla osobně podpořit kolegy z Davis Cupu v Ostravě. Fandila při vítězné čtyřhře Berdycha se Štěpánkem, která přinesla českému týmu postupový bod v duelu s Itálií.



Právě se Štěpánkem, nebo Berdychem, by si sama ráda zahrála na olympiádě, již bude letos hostit areál ve Wimbledonu.

Přemlouvat žádného z nich nehodlá. „Záleží na tom, jak se kluci rozhodnou,“ nelámala si hlavu Kvitová. „Co se týká mě, tak já budu hrát určitě singla. A když kluci svolí, tak s někým mix. Debla určitě hrát nebudu.“

Berdych už naznačil, že smíšenou čtyřhru nezvládne. „Chci hrát dvouhru a jsme s Radkem domluvení na čtyřhru. Třetí soutěž už by nebyla v mých silách.“ Záleží tedy na rozhodnutí Radka Štěpánka.

Vyhnali je z lavičky, potom i z kurtu


Čeští tenisté nastupovali k zápasu a ouha, jejich lavička byla obsazená. Italové si při nástupu popletli strany a seřadili se na česká místa. Berdych se Štěpánkem se tím nenechali rozhodit.

Do rytmu puštěné hudby shodně a do rytmu točili dlaněmi a jasně soupeřům naznačovali – pryč, pryč, pryč. Stejně nekompromisně si pak počínali i na hřišti. Italy porazili ve třech setech a stejný počet bodů jim stačil k postupu do druhého kola

Ester Sátorová - přítelkyně Tomáše Berdycha - rozhodně umí zaujmout
Ester Sátorová - přítelkyně Tomáše Berdycha - rozhodně umí zaujmout

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud