Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zamilovaný sparťan Kadlec trápí blondýnku! 93 km na kole a sjížděli Bečvu

Autor: nem, med

Cyklisté se na výjezdu kolem rybníku Balaton zastavovali s otázkou: „Je to on a jeho kočka?“ Ano, je to on. Do pedálů bicyklů se u »valašského moře« opírali bek fotbalové Sparty Michal Kadlec (32) a kráska Andrea. A taky se líbali. A jak dlouho? Děsně dlouho! „Sportujeme, miluju,“ popsala fešná dcérečka Andrea fotky od vodní hladiny u Nového Hrozenkova.

Sotva mu skončila sezona, už je sparťan Michal Kadlec opět v plném zápřahu. Od fotbalu si však 32letý obránce dal trochu voraz.

Začátek přípravy na Letné se však kvapem blíží a před novým koučem Andreou Stramaccionim se bude chtít každý z hráčů ukázat. Na válení u moře tak není čas.

Andrea ukazuje, že se rozhodně nemá za co stydět.
Andrea ukazuje, že se rozhodně nemá za co stydět.

Z trávy se tak Kadlec přesunul na asfalt a na bicyklu polyká kilometry. V doprovodu krásné Andrey se to však snáší lépe. „Když má Michal Kadlec dovču. 93 kilometrů – Máme to!“ oddechla si přítelkyně sparťanského obránce, který ji vytáhl na projížďku po Valašsku.

Kromě cyklistiky, kterou rodák z Uherského hradiště miluje, dvojice stihla i dvojice i plavbu po řece Bečve, která na Moravě protéká.