Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Messi, Kličko, Gretzkyho vnučka. Tohle jsou děti slavných sportovců!

Autor: vba

FOTO | Roztrhl se s nimi pytel. O čem je řeč? No přece o nových fotografiích dětí slavných sportovců! Globální ikony a vzory milionů dětí na celém světě už mají své následovníky. Jak vypadají děti Lionela Messiho, Vladimira Klička a dcery hokejové legendy Pauliny Gretzké?

OBRŮV DROBEK Kaya (3 měsíce) 

Matka: Hayden Panettierová (25), herečka
Otec: Vladimir Kličko (38), boxer
On: 198 cm vysoká mlátička. Ona: 153 cm malinká hollywoodská hvězda. A jejich dítě? Drobeček, který se Vladimirovi málem ztratil na jeho mužné hrudi! Výškový rozdíl však díl rodinka neřeší. Hlavní je, že na procházce po Nashvillu se oba rodiče neustále usmívali!

AHOJ DĚDO! Tatum (1,5 měsíce)

Matka: Paulina Gretzká (26)
Otec: Dustin Johnson (30), golfista
Kdysi zlý muž amerického golfu se narození malého Tatuma uklidnil. Johnson v neděli vyhrál turnaj v Miami a pak ochotně zapózoval se synem i snoubenkou Paulinou – dcerou legendárního hokejisty Wayne Gretzkého (54). „Ahoj dědo,“ usmíval se pak páreček do objektivu.

TÁTŮV KLON Thiago (2)

Matka: Antonella Roccuzzová (26)
Otec: Lionel Messi (27), fotbalista M
alý Thiago nejprve z hlediště pozorně sledoval zápas svého táty proti Vallecanu a pak s ním na hřišti slavil výhru 6:1 kterou hattrickem zařídil právě »Messiáš«. Pokud by po něm klučina kromě vzhledu podědil i fotbalový um, v Barceloně by se rozhodně nezlobili...

Vnuk Gretzkého se moc fotit nechtěl...
Vnuk Gretzkého se moc fotit nechtěl...