Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pokerovému boháči Staszkovi manželství svědčí: Do domácí kasy přisypal 2 miliony!

Autor: ps

Teplo rodinné pohody mu očividně svědčí! Pokerový milionář Martin Staszko (39), který se začátkem srpna oženil, o víkendu opět řádil u pokerového stolu. Na internetu vyhrál 2 miliony korun!

Svazek zpečetěný manželstvím na zámku Štiřín nedaleko Prahy přinesl Staszkovi i klid za pokerový stůl. Tedy jak se to vezme – tento víkend třinecký rodák nečetl z tváře, ale své soupeře drtil v internetové herně Pokerstars, kde si zaplatil turnaj za necelých 13 tisíc korun.

Mohl ležet s manželkou Radkou pěkně pod peřinou a přitom ťukáním do klávesnice vydělával slušné peníze! V cestě mu stálo 935 soupeřů, které po dvanácti hodinách nechal za zády. Výsledkem půldenní »dřiny« byla odměna 2 miliony korun!

Pohádkový triumf v listopadu 2012 na World Series of Poker (za druhou příčku tehdy inkasoval 98 milionů korun) samozřejmě ohrozit nemohl, ale do domácího rozpočtu je to slušná odměna. Nejspíš ji utratí za společné cestování. „Často jsme někde odjetí, naposledy jsme byli v červenci v Las Vegas a San Franciscu,“ řekl Staszko Blesku krátce potom, co své blonďaté modelce řekl ANO, a plánovali svatební cestu.