Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajné rande s kráskou v Paříži: Ronaldo se maskoval parukou a brýlemi!

Autor: ija

V paruce a černých brýlích, s baseballovou čepicí na hlavě. A stejně to Cristianu Ronaldovi (31) nepomohlo. Italský společenský magazín Chi zveřejnil snímky superhvězdy Realu Madrid na romantické schůzce v mekce zamilovaných, Paříži. Z obrázků, které obletěly internet, je zřejmé, že portugalský útočník dělal, co mohl, aby ho nikdo nepoznal, a zejména ne paparazzi. Nepovedlo se, a celý svět teď ví, že kde se líbal krásnou brunetkou Georginou Rodríguezovou. 

Ronaldo měl na sobě objemnou bundu s kapucí, baseballovou čepici, sluneční brýle a dokonce paruku! V pařížském zábavním parku Disneyland se pár sice na chvíli nepozorovaně vmísil mezi ostatní návštěvníky, nakonec ale pozornosti neunikl.

Cristiano Ronaldo na romantickém výletě v Paříži s modelkou Georginou Rodríguezovou.
Cristiano Ronaldo na romantickém výletě v Paříži s modelkou Georginou Rodríguezovou.

Že šlo o romantickou schůzku, to je ze snímků patrné. S atraktivní tmavookou a dlouhovlasou brunetkou se procházeli po parku, užívali si na atrakcích, objímali se a líbali.

Bulvární magazín vypátral, že nový objekt Ronaldova zájmu se jmenuje Georgina Rogríguezová (21) a že ti dva se nedávno potkali na akci ikonické značky Dolce a Gabana. Kde taky jinde! Ronaldo je vyhlášený módeman a Georgina pracuje v Madridu pro jinou světoznámou módní společnost, Gucci.

Cristiano Ronaldo je od rozchodu s ruskou topmodelkou Irinou Šajkovou už téměř dva roky oficiálně „single“. Letos se kolem něj míhala celá řádka krasavic. V červnu ho viděli na luxusní jachtě v doprovodu kolumbijské modelky Pauly Suárezové, koncem léta měl mít krátký románek s bývalou Miss Španělska Désire Corderovou. Žádnou ale nevzal do Paříže a ještě nikdy se tak nesnažil, aby si mohli užívat zcela nepozorovaně...