Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dárky podle fotbalové hvězdy. Samolibý Zlatan dal manželce svoji fotku

Autor: ija

Co může čekat pod stromečkem manželka fotbalové hvězdy? Nový sporťák, norkový kožich nebo diamantový šperk, řekli byste možná. Švédská hvězda Manchesteru United Zlatan Ibrahimovic (35) to ale vidí jinak. Své ženě Heleně Segerové (45) dal k Vánocům hodně originální dárek – zarámovanou fotografii, která zachycuje jeho samotného, jak slaví gól. Tohle může udělat jedině Zlatan!  

Zlatan Ibrahimovic disponuje nejen výjimečnými schopnostmi na hřišti, ale také nezřízeným sebevědomím a pěkně proříznutou pusou. Rád vtipkuje na účet svých bližních a o dárcích, které své dávné lásce Heleně dává, už žertoval několikrát.

Anglická média teď přišla s tvrzením, že to zdaleka nebyly jen vtipné řeči. Jeden ze zaměstnanců Manchesteru United, v jehož dresu Ibrahimovic nastřílel už osmnáct gólů, prozradil, že Zlatan dostal pár dnů před Vánoci zarámovanou fotografii, na níž ve výskoku slaví gól do sítě West Bromwiche.

Na fotografii je i spoluhráč Jesse Lingard, ten ale vypadá poněkud vyděšeně. „Ibra byl tím snímkem nadšený. Povídal, že ho vezme domů a dá ho manželce k Vánocům. Bylo to krátce před nimi, takže se to právě hodilo,“ prozradil zdroj deníku The Sun.

A jak Zlatan řekl, tak prý i udělal. Co na to švédská modelka, herečka a podnikatelka Helena Segerová (45), matka Zlatanových dvou synů, o tom média mlčí. Při té příležitosti ovšem připomínají, že Ibrahimovic před časem na otázku, co má pro manželku k narozeninám, opáčil. „Nic! Ona už přece má Zlatana.“  

Manželka Zlatana Ibrahimovice uvidí z tribuny ve Švédsku českou reprezentaci. Rozpláčou Helenu Vrbovi hoši?
Manželka Zlatana Ibrahimovice uvidí z tribuny ve Švédsku českou reprezentaci. Rozpláčou Helenu Vrbovi hoši?