Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Když se zamiluje, cítí chvění v podbřišku! Do Česka míří sexy prknařka

Autor: pv

Patří mezi nejlepší snowboardovou špičku. Rakouska freestylová závodnice Anna Gasserová je i neodolatelně krásná. Stříbrná medailistka z posledního MS své umění, ale i půvab předvede ve Špindlerově Mlýně, kde se 24.-25. března uskuteční finále Světového poháru ve snowboardingu Audi Snowjam.

Rakušanka Gasserová letos dominuje ve Světovém poháru. Velkou zásluhu na tom má i její průprava z jiného sportu. Blonďatá snowboardistka totiž začínala jako gymnastka a je nejen skvěle pružná, ale skvělě se na prkně orientuje během rotací ve vzduchu.

Kromě závodění miluje Anna i zábavu a určitě nebude chybět na párty ve Svatém Petru. „Nemám problém upoutat na sebe pozornost v nočním klubu, ale ne kvůli tomu, jak dobře tančím. Spíš naopak. Jsem v tomhle strašná,“ prozradila Anna, která zatím nepoznala lásku na první pohled. „Když se mi ale někdo líbí, tak se mi začne chvět břicho,“ smála se snowboardistka.

Nedávno se jeden z jejich nápadníků pořádně potloukl, protože se na ni snažil zapůsobit na svahu. „Chtěl udělat velkolepý skok, ale moc dobře to pro něj nedopadlo,“ tvrdila Gasserová.

Anna se ráda nechá fotit v odvážných pózách
Anna se ráda nechá fotit v odvážných pózách