Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

TOP sexy fotky Hantuchové! Škoda, tuhle krásku už na kurtech neuvidíme

Autor: ps

Jaká to byla paráda, když vešla na kurt. Pánové stáli, manželky a přítelkyně se je snažily krotit. Marně! Asi tak to vypadalo při zápasech slovenské sexy tenistky Daniely Hantuchové (34), jenže ta se loučí s kariérou. Pojďme si tedy připomenout, jaké to bylo…

„Nastal čas na odchod z profesionálního tenisu. Neznamená to však, že mu dám definitivně sbohem. Život mě naučil, že není možné rozloučit se s lidmi a věcmi, které milujete celým srdcem,“ napsala Hantuchová na facebooku a možná z jejích krásných očí ukapávaly nějaké ty slzičky.

Tenistka Daniela Hantuchová je i ve 34 letech neuvěřitelně sexy.
Tenistka Daniela Hantuchová je i ve 34 letech neuvěřitelně sexy.

Loučící se tenistka už má nové místečko, kde jí pánové budou mít stále pěkně na očích. Přesunula se od sportu na druhou stranu kamery a bude pracovat jako spolukomentátorka pro americkou televizní stanici Foxsports.

Bere to jako zábavnou výzvu, jinak vlastně ani nemůže. Takové peníze, které vypinkala tenisem (téměř 250 milionů korun), za komentátorskou pozici jistě nedostane.

Aspoň, že Daniela zůstala v centru dění. Byla by škoda, kdybychom ji ztratili z dohledu. Teď se na ni můžeme jenom těšit!