Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slavný fotbalista dva roky po smrti manželky: Randí s prsatou kráskou!

Autor: pv

Předloni pochoval manželku Rebeccu, s níž má tři potomky a letos v půlce července zesnula i jeho matka. Obě dvě dámy podlehly rakovině. Bývalému fotbalistovi Riu Ferdinandovi nyní pomáhá překonat těžké období vnadná blondýnka Kate Wrightová, která se v Anglii proslavila účastí v televizní reality show.

Fotbalista krutému osudu statečně čelí a ujal se výchovy svých tří dětí Lorenza, Tate a Tii. Na rodinný život už ale není někdejší obránce Manchesteru United sám. Ferdinand prozradil, že je ve vztahu s Kate Wrightová, která proslula svou účastí v televizní reality show The Only Way Is Essex.

Nová máma pomáhá koupat děti Ferdinanda
Nová máma pomáhá koupat děti Ferdinanda

Z rádoby anglické celebrity se proměnila v ženu v domácnosti a pomáhá Ferdinandovi, jak jen může. Její role zesílila po smrti matky fotbalisty Janiky. Společně s bývalým fotbalistou navíc přispívají a pomáhají na akcích v boji proti rakovině.

„Lidé mě znají jen z televize, ale já jsem jiná. Jsem silnější, než si ostatní myslí,“ nedávno uvedla sexy Kate. Síla je potřeba, aby pomohla překonat Ferdinandovi těžké období a udělala ho opět šťastným.