9. června 2016 • 10:45

Češi jsou na EURO za fešáky. Nejlépe oblečený tým, chválí Ferdinand

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FRANCIE | „Nemusíš být nejlepší, hlavně, že jsi nejhezčí.“ Tenhle slogan je jedním z těch, které mají čeští fotbalisté vylepené ve svém hotelovém areálu v Chateau Belmont. K reprezentantům ta druhá polovina určitě sedí. Na evropský šampionát do Francie přiletěla česká výprava ve slušivých letních oblecích, které se evidentně líbí. Čechy označil za nejlépe oblečený tým bývalý anglický obránce Rio Ferdinand, mimo jiné vyhlášený expert přes módu.



Všech 24 týmů už dorazilo na místo činu a chystá se na reprezentační vrchol. Ve Francii veškeré dění směřuje k zahájení mistrovství Evropy, turnaj vypukne už zítra (v pátek) od 21:00 duelem domácí Francie s Rumunskem. Češi startují v pondělí 13. června proti Španělsku.

Příjezdy týmů do svých ubytování bývá velká sláva, všude na hráče čeká příjemné uvítání. V drtivé většině mužstva přijížděla v tmavých oblecích – našly se i výjimky, třeba Belgičané usedli do letadla směr Francie ve sportovním, Němci zase zvolili šedivé svetry.

GALERIE | Podívejte se na oblečení týmů na EURO

Společná fotografie před odletem
Společná fotografie před odletem

Slušného ohlasu se dočkalo oblečení české výpravy. Hráči do Tours, své francouzské základny pro mistrovství Evropy, dorazili v modrých sakách, světlých košilích, kalhotech i botách. „Nejlépe oblečený tým,“ pochválil na sociálních sítích český tým Rio Ferdinand.

Bývalý obránce anglické reprezentace a Manchesteru United se vedle dráhy fotbalového komentátora věnuje i módě, dokonce má vlastní značku oblečení. Jeho slova mají patřičnou váhu. Češi se tak můžou pyšnit tím, že i kdyby náhodou na turnaji nebyli nejlepší, třeba budou aspoň nejhezčí.

#czech best dressed squad #euro2016

Fotka zveřejněná uživatelem Rio Ferdinand (@rioferdy5),Čen 8, 2016 v 9:47 PDT


Není to přitom poprvé, co se Ferdinand vyjadřoval k české výpravě. Před olympiádou v Londýně ho zaujaly české holinky. „Čekají liják?“ ptal se řízný bek v televizi. Více čtěte ZDE>>

Češi dorazili do hotelu. Vítejte v Tours, volal česky personál
Video se připravuje ...

Na český trénink dorazily tisíce diváků, Čech dal rukavice zraněnému fanouškovi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud