Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vítěze ve formuli 1 zastínil odhalený zadeček. Další jezdec mluvil o koulích

Autor: pv

Velice pikantní momenty se odehrály ve formuli 1 po skončení nedělní Velké ceny Maďarska. Jedné z hostesek na stupních vítězů nadzvedl vítr sukni a odhalil její pozadí. Následně došlo i na vulgarity mezi dvěma piloty během rozhovorů s novináři. Na okruhu u Budapešti bylo zkrátka hodně živo.

V Maďarsku bylo o víkendu pekelné vedro skoro jako po celé Evropě. Sem tam ale zafoukal příjemný vítr. Pro jednu z hostesek na Velké ceně Maďarska to ale zas tak příjemné nebylo. Svěží vánek totiž krásné tmavovlásce nadzvedl sukni zrovna ve chvíli, kdy předávala trofej druhému nejlepšímu jezdci Finovi Kimimu Räikkönenovi. Jejím zadečkem se tak pokochali nejen fanoušci na okruhu, ale i desítky milionů diváků u televizních obrazovek.

Velice vyostřený moment nastal i ve chvíli, kdy pilot Kevin Magnussen poskytoval rozhovor pro televizní štáb a přistoupil k němu rozezlený soupeř Nico Hülkenberg, kterého Dán nevybíravě poslal z trati a ukončil mu tak závod devět kol před cílem. „Je to velice nesportovní jezdec,“ řekl do kamer Hülkenberg a ledově klidný Magnussen na to opáčil směrem ke svému rivalovi velice vulgární větu: „Cumlej mi koule, zlato.“

Hosteska neuhlídala sukni a svět viděl její zadeček
Hosteska neuhlídala sukni a svět viděl její zadeček

Témata:  zadekhosteskakoulevítrformule 1erotikaVIPsport