Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Dril podle táty Ronalda! Malý Cristiano maká na zahradě, ránu má jak z děla

Autor: med

Nechá si zavázat kopačky, připraví si balony a prásk s nimi do branky! Stejně jako to dělá v dresu Realu Madrid jeho táta. Ačkoliv je malému Cristianovi Juniorovi pouhých sedm let, do míče kope obrovskou silou. Společně se svým tátou pilují střelbu v madridské rezidenci.

Zažil na vlastní oči finále Ligy mistrů v Cardiffu, slavil ligový titul přímo na trávníku stadionu Santiago Bernabéu a občas jej táta vezme i do kabiny za Zidanem a spol. Sedmiletý Cristiano Junior, který už nyní hraje za jeden z madridských klubů, z blízkosti sleduje, co obnáší velký fotbal.

Doma jej navíc cepuje ten nejpovolanější. Tátovy kličky, které CR7 předvádí v dresu „bílého baletu“, se Junior snaží napodobovat, kdykoliv může. Dokonce i přímé kopy musí v klubu zahrávat on a daří se mu je proměňovat. Zdědil totiž stejnou ránu, jakou hrozí jeho táta.

Trofeje, které malý Cristiano už ve fotbale vyhrál
Trofeje, které malý Cristiano už ve fotbale vyhrál

V čem tkví jeho kouzlo? V tvrdé dřině. Několikrát už byl Ronaldo zachycen, jak se svým synem v posilovně protahují svá těla, dělají sedy lehy či kliky. Nyní přidala portugalská megastar na Instagram video, jak se svým potomkem trénují střelbu.

Malý Junior vyfasoval naprosto stejné kopačky, které obdržel i Ronaldo. A tak je oba museli okamžitě vyzkoušet.

„Myslím, že je zbožňuje víc než já,“ smála se hvězda Realu při popisku fotografie, na které zavazuje tkaničky svému synovi. Poté si postavili míče a po jednom kopali na branku. První pálil malý Junior a z kroku vyslal na branku pořádnou ránu.

Pár let to ještě potrvá, ale vše nasvědčuje, tomu, že o svého nástupce nemusí mít čtyřnásobný držitel Zlatého míče vůbec strach.