Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slovensko našlo novou tenisovou bohyni: Ze Šramkové upadnete na bradu!

Autor: ps

Dokonalé bříško, fantasticky tvarovaná figura a obličej jako z módního časopisu. Je to blonďatá bohyně! Slovenskou tenistku Rebeccu Šramkovou (21) byste si hravě spletli s topmodelkou, ale ona běhá po kurtech. Po prolistování galerie nám dáte za pravdu, že je opravdu kus!

Její křehké, ale za to ideálně vypracované tělíčko se na konci sezony pochroumalo, tak si musela chvilku orazit. Rebecca si odpočinula, vyléčila šrámy a s maximálním zapálením se vrhla do přípravy na nový ročník.

Aby to mělo ten správný efekt, je potřeba mít okolí správně nastaveno. Tak sbalila přítele a odjeli do prosluněné Kalifornie. Díky bohu za to! Alespoň s ní na sociální síti můžeme všechna ta panoramata sdílet!

GALERIE: Slovenské tenistce to fakt sekne. Podívejte se!

Šramková ví, jak dělat fanouškům radost.
Šramková ví, jak dělat fanouškům radost.

Nutno podotknout, že se Šramková vůbec nebojí ty výhledy zkrášlit. Foto v bikinách, jedna póza u bazénu, další v rozpáleném písku. Kdejaká protihráčka by se od mladé naděje mohla učit, takhle se hýčkají vlastní fanoušci!

Ti jí ale budou muset vybudit k lepším výkonům. Momentálně totiž Rebecce patří 321. příčka žebříčku WTA, ovšem dokázala se už protlačit i na 111. pozici. Kam to příští rok dotáhne?