nevíte kde přesně se vysílá ten super klip, co natáčeli pro fanoušky, s tim Barošem?
Já jenom že jsem ho nikde nezaregistroval. Že by ho snad ani radši do televize nepustili? Nedivil bych se

Já jenom že jsem ho nikde nezaregistroval. Že by ho snad ani radši do televize nepustili? Nedivil bych se

je nad slunce jasné že tuhle fodbalovou mafii Hašek,Bílek,Šmicer jen tak nikdo nerozdělí!!!já na bráchu,brácha na jím jedno že český fanoušek neuvidí čes.mužstvo na euro hlavně že jsou u koryt!je mi z nich na blití! 

"K tomu co jsme trénovali jsme se nedostali", a co jste trénovali? Rychlé brejky nebo nebo rohy ve vlastní šestnáctce? Ty jo voni se tejden připravují a pak hrají na náhodu! Možná trénink zase spočíval v chlastání a procházky do kina na Kajínka! Prostě pohodička musí být. A teď najednou je problém, pánové! A brát si do huby Inter Milán je taky silná káva. Tam hraje asi jen trošičku jiná kategorie hráčů! Ať je rád že proti nám nehráli v sobotu, to už by si hodil mašli, bo by dostali min. pětku!
A ve Skotsku s takovouhle hrou a se simulantem Barošem dostanou trojku! I to Lichtenštějnsko tam hrálo důstojněji!
A ve Skotsku s takovouhle hrou a se simulantem Barošem dostanou trojku! I to Lichtenštějnsko tam hrálo důstojněji!
z tý tiskovky je mi nablití stejně jako ze zápasu, je vidět, že je to debil, kterej si do huby nevidí, Baroš top forma, ale po zranění, Polák po zranění, jinýho lepšího k dispozici neměl, tréning standartek, kterou prej neměli ani jednu, tréning rohů atd.
Zrušit ten cirkus!!!! vyházet ten chlív a začít od začátku, mladý hráči, jako v německu, podívejte se kam s novejma ksichtama Němci došli. A to pamatuju, jak jim angláni doma nandali bůra. Jenže u nás se pořád věří, že Baroš je největší borec útočník planety

a nastupovat bude pořád a navždy!!!
Zrušit ten cirkus!!!! vyházet ten chlív a začít od začátku, mladý hráči, jako v německu, podívejte se kam s novejma ksichtama Němci došli. A to pamatuju, jak jim angláni doma nandali bůra. Jenže u nás se pořád věří, že Baroš je největší borec útočník planety

a nastupovat bude pořád a navždy!!!
luksa76