Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šťastná novina: Šárka Záhrobská se vdala! Teď bude Strachová

Autor: top

Lyžařka Šárka Záhrobská (28) umí překvapit! V sobotu se v tichosti vdala za svého dlouholetého přítele Antonína Stracha (44). Šťastnou novinu potvrdila na svém Facebooku.

„Chtěl bych se s vámi podělit o radostnou víkendovou událost. V sobotu jsme se se svým přítelem Antonínem vzali,“ napsala Šárka.

Ve startovní i výsledkové listině mistryni světa ve slalomu z roku 2007 už pod příjmením Záhrobská nenajdeme. „Do nové sezony vyjíždím jako Šárka Strachová,“ oznámila, že převzala příjmení svého novomanžela.

Podle informací Blesku proběhl obřad v sobotu v pravé poledne v pražském Radotíně. Přítomni byli jen svědci, Šárčina fyzioterapeutka Lucie Sluková a Strachův kamarád.

„Byla to klasická svatba. Hrál svatební pochod, novomanželé si vyměnili prstýnky, ťukli si šampaňským,“ řekl Blesku Karel Tejkal z agentury Česká sportovní, která lyžařku zastupuje.

Se Strachem už Záhrobská žije několik let. V době, kdy ji ještě trénoval její otec, zastával v jejím týmu post kondičního trenéra. Nyní už ale stojí po jejím boku pouze jako životní partner. Právě on jí pomohl překonovat vážné onemocnění, se kterým bojovala v létě.

„Svatba nebyla nijak náhlá, naplánovali si ji asi před dvěma měsíci. Ale protože si ji chtěli oba v klidu užít, věděli o ní jen nejbližší kamarádi,“ řekl Tejkal.

A odmítl, že by důvodem k sňatku bylo i něco víc než láska. „Jestli se ptáte na těhotenství, tak Šárka zítra odjíždí na soustředění do Rakouska,“ dodal Tejkal. Svatební cesta se tedy odkládá.

Šťastný pár - Šárka a Antonín Strachovi. Příjmení Záhrobská je minulostí...
Šťastný pár - Šárka a Antonín Strachovi. Příjmení Záhrobská je minulostí...