Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hanba! Justin Bieber se fotil se Stanley Cupem, fanoušci Chicaga zuří

Autor: bko

Vedení hokejového Chicaga pořádně naštvalo své fanoušky. Pozvalo totiž teenagerskou hvězdičku Justina Biebera, který se v kabině Blackhawks fotil se Stanley Cupem. Za ním ještě visí dres s jeho jménem.

„Justin Bieber se dotkl Stanley Cupu. Jestli pláčete, tak retweetněte,“ napsala si na svůj twitterový účet skupina fanoušků The Hockey Gods.

Některé příznivce naštvalo, že zpěvák byl příliš nedbale oblečený a ve slunečních brýlích, velká většina fanoušků ale prostě nemohla skousnout fakt, že se hokejového grálu vůbec dotkl někdo takový.

„Blackhawks nechali biebera držet Stanley Cup. Gratuluju ke zhanobení nejslavnější trofeje na světě kvůli pár prodaných lístků,“ nechal se na Twitteru slyšet třeba Jeremy Pepin.

Fanoušky štve, že Bieber není žádným fanouškem Chicaga, podle svých slov nejvíc přeje Torontu, před finále Stanley Cupu byl zase viděn s čepicí Bostonu.

Korunu všemu pak devatenáctiletý milionář nasadil, když si fotil pohár na svůj telefon. Pošlapal totiž při tom indiána v logu Chicaga… „Nakopejte ho do zadku,“ žádá lapidárně Tim Kaufmann.

Autobusy s hráči a pohárem právě projíždí po Washington Street před statisíci fanoušků
Autobusy s hráči a pohárem právě projíždí po Washington Street před statisíci fanoušků