21. června 2013 • 09:29

Kluci, tímhle stylem mě zabijete. Fanoušek Chicaga dostal infarkt

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní finále Stanley Cupu není zrovna festivalem pro kardiaky. Tři ze čtyř duelů mezi Chicagem a Bostonem se musely prodlužovat a místo regulérních 240 minut už se odehrálo více než 317 minut čistého času. Srdce jednoho z fanoušků Chicaga už ale náročnost hokejových bitev neustálo a v zápase číslo tři se rozhodlo vypovědět službu. Naštěstí jen na krátkou chvíli.



Dave Thomas, obyvatel třicetitisícového města Oswego ve státě Illinois zažíval během duelu jeho oblíbených Blackhawks s Bostonem takové nervy, až se jeho tělo rozhodlo protestovat. Paradoxně se tak stalo během třetího zápasu série, který Boston vyhrál hladce 2:0 a narozdíl od zbývajících tří se při něm tedy neprodlužovalo.

Dobrá zpráva byla ta, že oddaný americký fanoušek nepříjemnou situaci zvládl bez úhony, stejně jako další prodloužení, které skončilo výhrou Chicaga 6:5. Zatím poslední finálový zápas sice sledoval z nemocničního lůžka, ale jak jinak než v rudém dresu Blackhawks. Lehké to ale neměl.

"Přístroj, který monitoroval moje srdce pěkně vyváděl a já jsem tady vyřvával jako někde v baru," smál se pacient Thomas v rozhovoru pro nbcchicago.com.

"Celé kardio-oddělení mělo ale zápas naladěný, všichni tu Hawks zbožňují. Ale sakra kluci, tímhle tempem mě zabijete," usmíval se hořce Thomas.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud