29. ledna 2014 • 12:34

Slavia láká dalšího Jihoafričana. Vyzkouší obránce Da Costu

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

K podpisu jednoho fotbalisty z Jihoafrické republiky už je Slavia blízko, do jarní části Gambrinus ligy by ale mohla nasadit hned dva. Vedle Keegana Ritchieho, jehož příchod by měl být potvrzen do konce týdne, se pražský klub údajně zajímá i o dalšího obránce z tamější ligy Rogera da Costu.



Sedmadvacetiletý hráč Moroka Swallows se podle jihoafrického magazínu Kick Off připojí k pražskému celku na soustředění v Turecku, kam slávisté odletí v sobotu. S týmem stráví deset dní, během kterých vedení rozhodne o případném přestupu.

Da Costa, který je kromě jihoafrického majitelem také portugalského pasu, má se svým současným zaměstnavatelem smlouvu do konce ročníku. Swallows však o 189 centimetrů vysokého stopera nechtějí přijít bez náhrady, i proto klub svolil ke zkoušce ve Slavii.

Rodák z Johannesburgu by se tak v sešívaném kádru mohl potkat s dalším hráčem z jihoafrické ligy Keeganem Ritchiem. Příchod krajního obránce Kaizer Chiefs do Edenu by měl být podle posledních zpráv potvrzen do konce týdne.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud