Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tomáši, pojď do pelíšku! Berdych s Ester si v Paříži užívají v téhle posteli

Autor: Tomáš Pokorný

Bydlí jako král. Luxusní hotel v centru Paříže, kde noc vyjde nejméně na 20 tisíc korun, je při French Open základnou Tomáše Berdycha. A samozřejmě také jeho Ester...

Krásná Ester láká Berdycha do jejich pařížského pelíškuFoto Instagram.com/estersatorova

Právě přítelkyně českého tenisty dala nahlédnout do »zákulisí«, když zveřejnila na sociální síti rajcovní fotku z pokoje v hotelu Park Hyatt Paris, z něhož je krásný výhled na královské Náměstí Vendome.

Soudě podle oblečení a rozházené postele to vypadá, jako by právě vylezla z pelíšku. Tomáš je možná ve sprše nebo už odjel na kurty Rolanda Garrose, které jsou vzdálené 20 minut autem a kde mu modrooká modelka fandí při každém zápase.

Chodí v prádle

A zatímco po pokoji může chodit jen v podprsence, na tenise se zatím choulila do péřové bundy s kapucí – v Paříži totiž během prvního turnajového týdne bylo stejné počasí pod psa jako v Česku.

Se sexy pózami Ester začínala ve 13, časem je ale o hodně zdokonalila.
Se sexy pózami Ester začínala ve 13, časem je ale o hodně zdokonalila.

Čtyři restaurace

Hotel ale nabízí celou řadu možností, jak unavené a prokřehlé tělo hýčkat. Má vlastní lázně, samozřejmostí jsou masáže, bazén, sauna.

Chuťové pohárky pak lze poškádlit ve čtyřech restauracích. Tak snad to odtud Tomáš dotáhne až k prvnímu grandslamovému titulu.

Jedna ze čtyř restaurací luxusního hotelu Park Hyatt v PařížiFoto Facebook.com