Jan Jaroch
31. května 2014 • 10:30

Půl roku a konec! Šafářová už dál nebude hrát s Hlaváčkovou

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PAŘÍŽE | Sotva půl roku přežil tým, kvůli němuž se rozpadlo úspěšné duo H+H. Když se Andrea Hlaváčková rozhodla rozejít s Lucií Hradeckou a začít hrát po boku Lucie Šafářové, zdůvodňovalo to kromě kamarádství také tím, že s novou partnerkou věří v ještě lepší výsledky. Ty nepřišly. Po nadějném startu a čtvrtfinále při Australian Open pár tápal. Mimo jiné prohrál tři poslední utkání na okruhu WTA včetně toho na Roland Garros.



„S Luckou Šafářovou jsme se domluvily, že zkusíme hrát každá s někým jiným. Dohromady nám to prostě nepsalo, jak by mělo. I když jsme hrály dobře. Je nám to líto, ale je to rozumné rozhodnutí,“ citoval Hlaváčkovou web tennis-arena.cz. „Kámošky zůstáváme, to je jasné. Přejeme si navzájem lepší výsledky,“ dodala.

Hlaváčková už je na spolupráci dohodnutá s Číňankou Čeng Ťie, devatenáctou deblistkou světa. To druhé polovině dua H+H se daří lépe. Lucie Hradecká s Michaellou Krajicekovou společně vyhrály již tři turnaje ITF (v Praze porazily ve finále právě Hlaváčkovou se Šafářovou) a včera prošly do 3. kola French Open.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud