Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejvíc sexy reportérky na MS! Mexická kráska Ines a modelka Vanessa

Autor: ps, as

Takhle se na to musí! Když je fotbal otravný, nudný nebo zdlouhavý, je třeba si ho zpestřit kvalitním záběrem. A co takhle na sexy komentátorky? Mexičané to vymysleli a vyslali do Brazílie hned dvě. Ty holky opravdu stojí za to!

Jejda, jejda, jejda... Také vás nudí ospalé fráze chrlící do éteru spíkři z fotbalového studia ČT Sport? Pravda, mnozí fandové už masochisticky čekají, až jim Pavel Čapek »nabídne jako na podnose«, že se nám někdo opět »protáhl podél čáry jako lasička«. Ocení, až jeho »dvorní nahrávač« Josef Csaplár fundovaně povypráví o tom, jak »hráči předvedli vysokou kvalitu«.

To v Mexiku jdou na to jinak! Dvě největší televize v zemi sázejí na rozkošné rošťandy a vyslaly je přímo do Brazílie. Vanessa Huppenkothenová (29) pracuje pro stanici Televisa, Ines Sainz Gallová (34) pro konkurenční Aztecu. A pozor, obě bývalé modelky fotbalu rozumějí! „Jsou nádherné. Škoda, že doma nechytám mexickou televizi,“ stěžují si na sociálních sítích fanoušci od Austrálie po USA.

A ČT? Byť všichni ve studiu odvádějí »fantastické penzum práce«, srovnání s Mexikem vyznívá jako »souboj Davida s Goliášem«. Ale klid, že by se nad Čapkem a spol. »vznášel Damoklův meč«, to rozhodně nehrozí...

Komentátorka Ines je opravdu velmi sexy!
Komentátorka Ines je opravdu velmi sexy!