Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hurá za tátou! Federerova manželka ukázala dvouměsíční miminka

Autor: pan

FOTO | Kde jinde si užívat rodinné chvíle než ve slavném Wimbledonu, kde její muž hned v sedmi případech zvedl nad hlavu pohár pro vítěze. Mirka Federerová doprovází Rogera i při jeho dalším pokusu připsat si do sbírky osmnáctý grandslamový titul. A nechybí u toho ani dvojčata Leo a Lenny.

Už druhá dvojčátka slavného páru přišla na svět 6. května letošního roku a jak je vidět, mají se čile k světu. Zatímco jejich téměř pětileté sestřičky již svého tatínka pilně sledují z hlediště, Leo a Lenny zatím na podobné myšlenky náladu nemají.

Mirka spolu se svými přáteli vyrazila do ulic hlavního města Velké Británie a po následující dva týdny i tenisu, již v pátek. O slavný pár byl samozřejmě mezi lidmi obrovský zájem, a tak není divu, že pozornosti neunikla nejen slovenská rodačka, ale především její synové.

Necelé dva měsíce jsou dvojčatům Federerovým
Necelé dva měsíce jsou dvojčatům Federerovým

Šestatřicetiletá Mirka je známá tím, že svého manžela doprovází na drtivé většině turnajů po celém světě. Zatímco na Roland Garros se v hledišti ukázala s oběma dcerami, teď si mohla svůj první pomyslný grandslam vychutnat i druhý pár dvojčátek.

Přítomnost čerstvě rozrostlé rodiny má na výkon tenisového šampiona zatím velmi pozitivní vliv. V prvním kole Federer vyhnal z kurtu Itala Lorenziho, kterému dovolil v zápase uhrát pouhých pět gamů.

Mirka Federerová dorazila do Londýna i s dětmiFoto Profimedia.cz