Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Phelpsova přítelkyně se narodila s penisem: On mě poznal celou!

Autor: bko

Rozruch kolem legendárního plavce Michaela Phelpse, který nesmí kvůli řízení v opilosti půl roku závodit, neutuchá. Může za to především Lianne Chandler. Žena, která se prohlašuje za jeho přítelkyni. A která přiznala, že se narodila jako intersexuál – tedy s některými znaky obou pohlaví.

Lianne v rozhovoru pro The Daily Beast přiznává, že v současné době s Phelpsem nechodí. Ale není to prý kvůli její otevřenosti, problém je na Michaelově straně.

A také mluví o tom, jak ji zklamala média, když napsala, že bývala muž. „To jsem přemýšlela, že to skončím,“ uvedla. Chandler popisuje, že se celý život cítí jako žena, jen při narození měla i penis. Varlata už ovšem ne.

„V 70. letech doktoři pracovali tak, že co dominovalo a bylo snazší opravit, to vyhrálo. Když se mi podívali dolů, viděli něco co vypadalo jako penis, ale pod ním byla štěrbina. Tu teda zašili,“ popisuje Lianne okamžiky, které jí znepříjemnily život. Rodičům totiž dali dítě, o kterém řekli, že je to kluk, a dál se nic neřešilo – žádné testy, rentgent či ultrazvuk.

Malý chlapec se ale vždy cítil jako dívka, což se prarodiče, kteří ho po smrti matky vychovávali, snažili změnit pomocí psychologa. Nakonec Lianne v 15 odešla z domova a oficiálně se nechala uznat jako žena.

Lianne Chandler se narodila jako muž, ale vždy se prý cítila jako žena
Lianne Chandler se narodila jako muž, ale vždy se prý cítila jako žena

A po letech prý našla lásku ve slavném plavci Michaelu Phelpsovi. Média prý ale některá její vyjádření překroutila. „Napsali, že jsem řekla, že jsem se s ním poprvé cítila jako opravdová žena. To je vtipné. On udělal, že jsem se cítila celá,“ vykládala Lianne v rozhovoru pro Daily Beast.

„Mám jizvy, a jakkoliv se můžete cítit krásně a dobře oblečená, když jste nahá a bezbranná před někým jiným, je to dost hrozný pocit. Ale s ním jsem se cítila jako nejkrásnější žena na světě,“ svěřila se.

„Nikdy nebylo nic na mně či na mém těle, co by se mu hnusilo. Nebyla žádná část mého těla, kterou by nepoznal. Je tak vášnivý a milující,“ rozněžnila se Chandler.