Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nejlepší hráč světa potvrdil rozchod a… Ronaldo už má náhradu!

Autor: ps

Není čas, ztrácet čas! Tímto heslem se jednoznačně řídí nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo (29). Proč? Jen pár hodin po oznámení rozchodu s modelkou Irinou Shayk (29) vyšlo najevo, že má nový objev. O koho jde?

Není pochyb, že o načesaného krasavce mají fanynky zájem po celém světě. Konto mu praská ve švech, hezounek je to k pohledání.

Hon na Ronalda navíc zesílil poté, co se několik týdnů spekulovalo o tom, že po pěti letech ukončil vztah s ruskou modelkou, což včera definitivně potvrdil v oficiálním vyjádření. „Je konec. Věříme, že je to nejlepší krok pro nás oba,“ napsal Ronaldo.

Jenže nikdo nečekal, že už jeho postel zahřívá nová náhrada! A je to opět nádherná kočka! Kdo to je? Podle informací webu dailymail.co.uk si nabrnkl španělskou reportérku Luciu Villalon, která pracuje pro klubovou televizi Realu Madrid.

Náklonnost krásné brunetky s okouzlujícím úsměvem k „Bílému baletu“ je obrovská. Dokazují to fotky, které pravidelně umísťuje na sociální síti. Jsou především z okolí fotbalového trávníku, a to nejen v Madridu. Naposledy cestovala také do Getafe, kde Real vyhrál 3:0. Znamená to, že chce být svému neodolatelnému světoznámému miláčkovi nablízku?

První společné foto Ronalda s Luciou.
První společné foto Ronalda s Luciou.