Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dva roky od Schumacherova pádu: Corinna zakázala agentovi vstup do domu!

Autor: ps

Pojilo je dlouholeté přátelství, společně získali všech 7 titulů ve formuli 1, ale jejich pouto bylo přetrženo! Corinna (46), manželka těžce zraněného Michaela Schumachera (46), nepustí jeho agenta Williho Webera do domu.

V blízkém pracovním i kamarádském poutu byli od roku 1988. Celých 22 let makali na tom, aby Schumacherova kariéra stále vzrůstala, jenže Michaelův tragický pád na lyžích před dvěma lety ve Francii všechno změnil.

„Napsal jsem to na Facebooku. Corinna mi zabraňuje, abych byl s Michaelem v kontaktu. Snažil jsem se mnohokrát dostat povolení k návštěvě, ale pokaždé bez úspěchu,“ svěřil se Weber německému deníku Bild.

Michael Schumacher
Michael Schumacher

Proč dostal muž, který pomohl Schumacherovi vydělat miliardy, zákaz se s ním stýkat? „Nevím o ničem, co bych udělal špatně. Pokaždé jsou to nějaké výmluvy, naposledy to byl strach z bakterií,“ soptil sportovní manažer. Důvody této izolace nechápe. „Před nehodou jsme měli skvělý vztah, ještě dva týdny před ní jsme se ve Stuttgartu bavili o plánech do budoucna,“ kroutil hlavou Weber.

Schumiho osudový pád: Dnes je to 2 roky

Přesně před dvěma lety se to stalo. Světem se nesla zpráva, že legendární pilot F1 Michaela Schumacher je po pádu na lyžích ve francouzském středisku Meribel v komatu. Na kamenitém terénu mezi dvěma sjezdovkami nezvládl rychlost, narazil hlavou do kamene a způsobil si závažné poranění hlavy. Probral se, ale ani po dvou letech se jeho stav nezlepšil natolik, aby byl schopen ukázat se na veřejnosti. Jeho rodina vše důsledně drží pod pokličkou.