Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Exprezident Ferrari na návštěvě: Strašné vidět Schumiho v takovém stavu!

Autor: as

Jeho zdravotní stav je horší, než v co mnoho fanoušků doufalo! Po návštěvě u legendárního pilota formule 1 Michaela Schumachera (46) to naznačil jeho bývalý šéf u Ferrari Luca di Montezemolo (68).

Žádné fotky, minimální informace, neproniknutelná hradba mlčení. Jen občasné oficiální zprávy o tom, jak je při zdlouhavé rekonvalescenci třeba trpělivosti. „Chodím ho navštěvovat velmi často a Michael pořád bojuje. Jsem na něj pyšný, co vše už dokázal,“ řekl před dvěma týdny někdejší výkonný ředitel Ferrari Jean Todt.

Jak je na tom sedminásobný mistr světa? Hýbe se? Komunikuje? Fanoušci už se těšili na průlomové informace, ale teď přišla studená sprcha! „Strašné takto Michaela vidět! Snad brzy uslyším nějaké dobré zprávy,“ hlesl po návštěvě exprezident Ferrari Luca di Montezemolo...

»Schumi« měl 29. prosince 2013 lyžařskou nehodu ve francouzských Alpách, při níž utrpěl vážná zranění hlavy, půl roku ležel v komatu.  Nyní se o něj v jeho luxusní vile na břehu Ženevského jezera starají lékaři a rehabilitační pracovníci. Podle některých zpráv je ve stavu »bdělého koma« a s otevřenými oči reaguje na podněty.

Skutečný stav Michaela Schumachera se někteří lidé snaží zjistit na vlastní pěst
Skutečný stav Michaela Schumachera se někteří lidé snaží zjistit na vlastní pěst