Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ronaldo chystá další dítě!? Udělal si břicho, matku zase zatají

Autor: bk

Už o tom roste šuškanda. Portugalská média přišla s nformací, že Cristiano Ronaldo, jeden z nejlepších fotbalistů planety, se chystá na narození druhého potomka. Portugalský deník Correio da Manha odkazuje na Ronaldovu gólovou oslavu ve víkendovém utkání Realu Madrid se Celtou Vigo, kde zaznamenal celkem čtyři trefy.

"Jsem nejlepší," tvrdí neustále Ronaldo . Hvězdný střelec Realu Madrid to dokazuje i na hřišti, v posledních třech zápasech zaznamenal šest gólů. Čtyři "kusy" zvládl v ligovém duelu se Celtou Vigo, kterou Real deklasoval 7:1.

Při oslavě jedné z branek si Ronaldo strčil míč pod dres. Fotbalisté tímto způsobem často naznačují, že se jim brzy narodí potomek. Portugalský list Correio da Manha přišel s tvrzením, že právě proto Ronaldo o víkendu slavil tímto způsobem.

Jednatřicetiletý hráč už jednoho syna má. Cristiano junior se narodil 17. října 2010 v USA. Ronaldo brzy oznámil, že plně přebírá jeho péči a veřejně nikdy neprozradil totožnost matky svého dítěte, kterou údajně vyplatil částkou v řádech stamilionů korun.

Také pro svého dalšího potomka prý plánuje využít "náhradní matku." Neobvyklý model výchovy se mu zřejmě osvědčil. Svým přátelům se údajně svěřil, že by chtěl mít až pět dětí.

Cristiano Ronaldo slavil. V utkání Realu Madrid proti Celtě Vigo dal čtyři branky a těšil se i z konečné výhry 7:1.
Cristiano Ronaldo slavil. V utkání Realu Madrid proti Celtě Vigo dal čtyři branky a těšil se i z konečné výhry 7:1.