Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Češi jdou na bombera Ibrahimovice: Svoji ženu potkal v parkovacím domě!

Autor: zal

Mezi přítelkyněmi fotbalistů vypadá jako jejich matka. Nebyl by to ale Švéd Zlatan Ibrahimovic (34), aby neměl něco extra. Manželka Helena to splňuje. Je o 11 let starší než on. Podaří se ji českým fotbalistům rozplakat?

Vrbův mančaft dnes odehraje poslední přípravu před závěrečným soustředěním na Euro. Ve švédském Stockholmu prověří jeho obranu jedna z největších hvězd současnosti – fotbalový šaolin Ibrahimovic. A v ochozech budou pravděpodobně i jeho paní a dva synové Maximilian (9) a Vincent (8).

Zlatan se s Helenou poprvé potkal před čtrnácti lety. Bylo to v parkovacím domě. „Zaparkoval své ferrari blízko mého auta. Měla jsem špatnou náladu, tak jsem na něj zaprskala, ať s ním vypadne,“ vzpomíná bývalá herečka. Přesto si nakonec padli do oka a na překážku nebyl ani větší věkový rozdíl.

Manželka Zlatana Ibrahimovice uvidí z tribuny ve Švédsku českou reprezentaci. Rozpláčou Helenu Vrbovi hoši?
Manželka Zlatana Ibrahimovice uvidí z tribuny ve Švédsku českou reprezentaci. Rozpláčou Helenu Vrbovi hoši?

Se svérázným útočníkem toho Helena procestovala už mnoho. Žili v Amsterdamu, Turíně, Miláně i Barceloně až zakotvili v Paříži. Jenže i té dá rodinka sbohem.

„Agent se právě zabývá mojí budoucností. V létě vyložíme karty na stůl a myslím, že budu mít hodně možností,“ potvrzuje Zlatan zájem mimo jiné z Anglie. A co na to manželka a děti? „Prostě mě budou následovat. Rodinnou situaci to nezmění. Budou šťastní, ať půjdu kamkoliv,“ pravil sebejistě.