Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Česko - Kanada v hledišti. Růžička líbal přítelkyni, Záruba se zamotal do kravaty

Autor: mik, pan

Skvělá atmosféra, s hokejovým zážitkem už to bylo slabší. Češi v generálce na mistrovství světa v Rusku padli v natřískané O2 areně s Kanadou 0:3. A tak se nakonec mohli mnohem více bavit ti fanoušci, kteří se natáhli doma s pivkem u televize. Na obrazovkách totiž měli jiné baviče...

Ještě před zápasem se do kravaty podivně zamotal jindy pečlivě »nažehlený« komentátor Robert Záruba , a »při činu« byl přistižen i bývalý reprezentační kouč Vladimír Růžička . Ten se tuze měl ke své přítelkyni Marii a na konci druhé třetiny zvládli pusu v přímém přenosu České televize!

Vladimír Růžička vzal na zápas s Kanadou i svou přítelkyni
Vladimír Růžička vzal na zápas s Kanadou i svou přítelkyni

Současný kouč Chomutova nemá za sebou jednoduché období. Před nedávnem mu ve věku 53 let zemřela manželka Eva, se kterou má syna Vladimíra a dceru Evu. Žena bývalého reprezentačního kouče podlehla rakovině, Vladimír Růžička se však k celé tragické události dosud nijak veřejně nevyjadřoval. 

Konec Chomutova v extralize? Majitel jedná s Kladnem o prodeji licence - čtěte ZDE »

Bývalý kouč Slavie navíc již více než rok čelí nepříjemné kauze spojené s údajným půlmilionovým úplatkem z doby, kdy působil právě v pražském klubu.

Nová přítelkyně českého trenéra pochází z Havířova, jmenuje se Marie a v současné době bydlí v Chomutově, kde se také s Vladimírem Růžičkou potkala. Během sezony chodila držet palce Pirátům, tentokrát vyrazila po boku svého slavného přítele do vysočanské O2 Areny.

Radost z výhry jí ani bývalému kapitánovi naganských hrdinů však čeští hokejisté neudělali. V posledním přípravném utkání před světovým šampionátem jasným výsledkem 0:3 podlehli Kanadě. Favorizovaného soupeře několikrát přivedli do úzkých, výborně chytajícího kanadského gólmana Talbota však překonat nedokázali.

Vše o MS v hokeji 2016 najdete ZDE »

Furch: Úroveň kanadského týmu je vyšší než v KHL
Video se připravuje ...

Jandač: Na přesilovce chyběli Červenka s Kovářem
Video se připravuje ...

Hvězdný Perry: Bereme jen zlato, taková je Kanada
Video se připravuje ...

Koukal po prohře s Kanadou: V přesilovkách byl rapidní rozdíl
Video se připravuje ...