Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kouč Chelsea Conte při dovádění s manželkou u moře: Něco vykouklo? To chce lupu!

Autor: ps

Život v prosluněné Itálii vyměnil za uplakanou Anglii. Domů se ale nový kouč Chelsea Antonio Conte (47) rád vrátil. S manželkou Elisabettou Muscarello vrazil v reprezentační přestávce k moři. A na pláži se u temperamentního »taliána« vyklubal v plavkách pěkný ptáček!

Navlékl modré upnuté plavky slipového tvaru, namazal si tělo olejem a s milovanou manželkou, kterou má po svém boku už dlouhých 18 let, vyrazil do rozpáleného písku.

Tak dlouhé společné soužití už nevzbuzuje takové vzrušení, což se na Antoniovi podepsalo. Jen co vylezl z vody a žádal po Elisabettě ručník, v mokrých plavkách se ukázalo malé »nádobíčko«, které zplodilo dcerku Vittorii.

Ostřílený trenér, jenž si v Chelsea ročně přijde na zhruba 208 milionů korun, se ale očividně vzniklou situací (ne)vzrušoval. Zabalil se, trochu se osušil a nechal fotbalem zhuntované tělo odpočívat.

Conte si odpočinek mohl dovolit, protože po dvou letech u národního týmu přestoupil do klubové soutěže. A právě v případě, kdy jsou na programu mezinárodní bitvy, si může orazit. Tentokrát zvolil destinace nedaleko domova v italské Savoně.

Tak snad načerpal dostatek energie, aby pokračoval v precizní práci anglického velkoklubu. Chelsea po loňské tragické sezoně nastartoval skvělým stylem – ve třech zápasech nasbíral plný počet devíti bodů.

Jak Antonino, tak i jeho žena Elisabetta ukázali, jak vypracované postavy mají.
Jak Antonino, tak i jeho žena Elisabetta ukázali, jak vypracované postavy mají.