Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Biatlonistka Gabriela Koukalová se svěřila: Jak mě manžel uhnal?

Autor: Patrik Vacek

Jsou spolu přes dva roky a letos v pátek 13. května se i vzali. Sportovní pár biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem badmintonistou Petrem Koukalem prožívá nyní šťastné období. Ve vzpomínkách se ale na chvíli vrátili na začátek a vyzradili, jak se dali dohromady, a co musejí dopředu naplánovat, pokud chtějí dítě.

Svatba, dovolená na privátním ostrově na Maledivách a nové společné bydlení. Novomanželé Koukalovi si v současnosti nemohou na nic stěžovat. Jen nejlepší český badmintonista Petr Koukal cítí, že je některým příznivcům své půvabné manželky tak trochu trnem v oku.

„Snad mi fanoušci odpustí, že si Gábina po svatbě se mnou změnila v příjmení to jedno písmenko. Je to moje báječná žena, která umí všechno, na co si vzpomene,“ chválí svou lásku Koukal.

Milovaná partnerka mu lichotky vzápětí oplácela. „Petr je milý, hodný a trpělivý manžel. Je úspěšný ve všech věcech, které mně nejdou. Vzájemně se doplňujeme,“ libuje si nejlepší česká biatlonistka.

Gábina „šmíruje“ sousedku

Velkým otazníkem bylo, jak se vůbec tenhle úspěšný sportovní pár dal dohromady. Gabriela Koukalová nyní prozradila, jak ji Petr „ulovil“. „Viděli jsme se na jedné společenské akci. Petr si pak na mě sehnal číslo a naháněl mě velice distingovanými SMS. Získal si moji pozornost, a pak už to šlo nějak samo,“ culí se paní Koukalová.

Po svatbě a líbánkách si momentálně užívají nové bydlení v Praze Motole. Veselá biatlonistka se smíchem vyprávěla, co ji zatím nejvíce pobavilo na nové adrese. „Když koukám do vnitrobloku, tak občas vidím zajímavé věci. Třeba paní v plavkách z vedlejší budovy,“ vypráví Gabriela.

„Já to štěstí ještě nikdy neměl. Vždycky ji vidí jen Gábina. Pokud někoho vidím, tak jen chlapy, když jdou ven s košem,“ povzdechl si naoko Koukal.

Na dítě není prostor

Po zimních olympijských hrách za dva roky v Jižní Koreji se zamilovanému páru může život obrátit o 180 stupňů. Úspěšná biatlonistka možná přeruší kariéru a stane se matkou.

To už by jim pak současný byt o velikosti 2+KK nestačil. „Pokud bychom se někdy stěhovali, třeba proto, že nás Koukalů bude víc, tak zase do podobného stylu bydlení,“ tvrdí Koukal.