Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nestydatá kočka Vonn v San Francisku: Nosí toho zatraceně málo!

Autor: ps

Poslední dobou toho na sobě nosí zatraceně málo! Americká lyžařka Lindsey Vonn (31) zapracovala na své postavě, a když se zrovna neprohání zahalená po ledových sjezdovkách, pak jí »čouhá« kde co. Naposledy představila své horní vnady, kterým dala vyniknout v San Franciscu.

V době, kdy ještě randila se světoznámým golfistou Tigerem Woodsem na sobě začala makat. Paradoxně jí to vydrželo i po rozchodu a dnes je z Lindsey kost k nakousnutí. Obličej samý úsměv, nadbytečné tuky jsou pryč a z amerického sportovního idolu je také idol modelingový.

Vonn disponuje parádními křivkami a nebojí se je ukázat. Stračí si v San Franciscu vyjít na procházku a hned je na sociálních sítích co řešit. Sympatická blondýnka jen tak venčila svoji fenku ve města, jenže někde na hotelu nechala podprsenku. Okamžitě vyvolala obrovský poprask!

Odhalená Vonn na procházce po San Franciscu.
Odhalená Vonn na procházce po San Franciscu.

Toulky po San Franciscem nemohly nechat žádného chlapa klidným. „Jenom samotné dvě holky v ulicích San Francisca,“ napsala sexy Lindsey k fotografii, na níž se pochlubila svým výstavním dekoltem.

Netrvalo snad ani minutu a u fotografie naskakoval jeden příspěvek slintajících mužských za druhým. „Vím, že mě neznáš a nejspíš ti to bude navždycky jedno, ale přeju si, abych tě při tvé návštěvě San Francisca potkal. Je skvělé vědět, že jsi byla v mém rodném městě,“ vyznal se muž s přezdívkou bakerbillycake – očividně velký fanoušek cukrovinek.

Pokud se Lindsey podívala na jeho profil, třeba usoudí, že je to opravdový slaďoušek a osloví ho. Jistě si sem tam nějakou dobrotu dá…