Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězdný bijec McGregor urazil fanynku, vystřihl ji ze společné fotky. Kvůli hořčici!

Autor: ija

Slavný bojovník MMA Conor McGregor (28) urazil jednu ze svých početných fanynek. S dívkou si nejdřív zapózoval pro společnou fotku, pak ji odstřihl a snímek zveřejnil na Instagramu s odkazem na svůj rolák od luxusní značky. Erin Safranová se ale nedala a pěkně to Conorovi vrátila.

Conor McGregor je teď pro bojovníky MMA málem bůh. Hvězda UFC o víkendu ještě víc zhvězdnatěla, protože dokázala, co ještě nikdo. Zrzavý Ir zmydlil protivníka Eddieho Alvareze a drží dva pásy prestižní organizace současně! Není proto divu, že ho fanoušci nahánějí, jak mohou, a společnou fotku s idolem by platili zlatem.

Fanynka Conora McGregora Erin Safranová
Fanynka Conora McGregora Erin Safranová

Taky Erin Safranová, osmnáctiletá dívka z Brooklynu, zajásala, když zbožňovaného Conora potkala, a selfíčko s ním a svým bratrem pyšně vyvěsila na Instagram a slavného fightera označila. Jaké ale bylo její zděšení, když zjistila, že bojovník fotku na svém Instagramu také použil, fanoušky ale vystřihl. Místo toho se zaměřil na svůj rolák hořčicové barvy od známé značky. „Gucci horčice,“ napsal.

„Kdybyste náhodou měli taky blbej den… Conor mě právě vystřihl ze společné fotky,“ reagovala Erin vzápětí a její sdělení lajkovaly spousty lidí, kteří nemohli věřit chování ikonického borce. „Cože, tys ji vystřihl? Vždyť vypadala líp než ty! Takhle jednáš s fanoušky,“ spílali McGregorovi na jeho Instagramu.

Erin se ale nehroutila. „Nebyla jsem smutná ani uražená. Jsem ráda, že se mu ta fotka aspoň líbila. Vystřižená nebo nevystřižená. Miluju ho,“ řekla médiím. Nakonec si ale neodpustila malou pomstu. Snímek znovu zveřejnila, Conora McGregora z něj vystřihla a připsala poznámku, v níž použila jeho legendární hlášku: „Chci se při této příležitosti omluvit… absolutní nule.“ Tak! A má to.

Co to vykukuje?! Svět se baví nad neuvěřitelnou fotkou krále MMA McGregora - čtěte ZDE »

Neuhlídal Conor McGregor svou chloubu v trenkách?Foto Koláž iSport.cz