Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Limberský platil za zbořené bentley už před rokem, ale…: Podfuk za milion!

Autor: top

Těší se na to jako malý kluk. Za pár týdnů Davidu Limberskému (33) vyprší roční zákaz řízení a on zase sedne za volant svého nablýskaného fára. Potíž je v tom, že zbořené bentley pořád připomíná vrak!

Přitom je to už rok, co se fotbalový zadák dušoval, že za opravu svého černého miláčka zaplatil! Dělalo to cirka 1 200 000 korun. A Limberský je musel vysolit z vlastní kapsy, protože, jak známo, loni v září auto na jedné z pražských křižovatek zrušil v opilosti a pojistná smlouva mu tak byla k ničemu.

Jenže listopad se sešel s listopadem a to samé bentley stojí v jednom pražském servisu opřené o dřevěnou paletu, s čumákem na maděru a padá na něj listí. Důvod? Podle informací Blesku dosud v dílně žádné korunky neobdrželi!

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

A zdroj blízký plzeňskému klubu, za který »Limba« kope, prozradil proč. „Limberský peníze neposlal do servisu přímo ze svého účtu, nýbrž je dal svému známému, který slíbil, že se o to postará. Jenže ten jeho kamarád ho asi trošku podfoukl a postaral se spíš o sebe,“ říká zdroj.

Samotný fotbalista se k celé věci nechtěl příliš vyjadřovat. „Nevím, jaké máte informace, ale ty moje jsou takové, že je auto na dílně a oprava je těsně před dokončením. To víte, není to škodovka, chvilku to trvá,“ mlžil s tím, že vůz od nehody ani jednou neviděl.

Není se co divit. Kvůli bouračce a všemu, co následovalo, už má z ostudy dva kabáty a tímhle mu berou míry na třetí. A taky možná věří, že kámoš přece jenom dostane rozum. Trochu času ještě má...

Soudu se vyhnul

Za nehodu v opilosti hrozily Davidu Limberskému až 3 roky vězení, koncem minulého roku ale bylo trestní stíhání podmínečně zastaveno, aniž by musel k soudu. Pomohlo mu, že se přiznal, uhradil škodu, měl čistou kartu řidiče a navrhl si trest v podobě ročního zákazu řízení. Ten mu vyprší v březnu.

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský