Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řepka o slavném blikanci v Teplicích: Rozsekal jsem dveře a vytrhal sprchy!

Autor: Ivana Jakoubková

Tiki-taka nemusí být jen nuda, jako třeba v podání fotbalových hvězd Barcelony… Druhý díl diskusního pořadu TIKITAKA, který v pondělí odvysílala O2 TV, nabídl mimo jiné ďábelské vzpomínky fotbalového rebela Tomáše Řepky. Bývalý řízný obránce Sparty si podal své nástupce v letenském týmu, ale také přiblížil svůj slavný „blikanec“ v Teplicích...

Hosté ve studiu dostali příležitost zhlédnout video, jak před deseti lety v Teplicích napadl kameramana. „To jsem byl já, kdo tam tak hystericky řval,“ komentoval to Svěcený. „Nechal jsem se unést, ale nelíbilo se mi, že jsi dal bombu kameramanovi přímo do kamery. A on mohl přijít o oko,“ zdůraznil moderátor.

Řepka v TIKI-TAKA: Rána do kamery... A teď vám řeknu, co se pak dělo v šatně
Video se připravuje ...

„ To mohl, no… A to tam zaplaťpánbů nebylo, co jsem udělal potom v kabině. Kluci přišli do sprch, a tam nebyla ani jedna. Já to všechno vytrhal, zbyly jen tyčky, cákalo to tam. Dveře jsem jim rozsekal,“ líčil své řádění Řepka .

Tomáš Řepka a jeho slavný výbuch v Teplicích na podzim 2007, při kterém také bouchl do kamery kameramanovi ČT
Tomáš Řepka a jeho slavný výbuch v Teplicích na podzim 2007, při kterém také bouchl do kamery kameramanovi ČT

Svěcený mu také připomněl, že za svou kariéru stačil urazit hodně lidí v českém fotbale. „Jen namátkou: Karel Brückner – falešnej, Karel Jarolím – nečitelnej, namyšlenej, Karel Poborský – kolenovrt, Pelta – chtěl jsem na něj vlítnout a říct mu, co si o něm myslím,“ vypočítával z Řepkovy knihy Svěcený.

A chtěl vědět, jaký vztah měl Řepka k dalšímu z hostů, Vladimíru Šmicerovi . „Šmíca je úplně v pohodě,“ mínil Řepka. „My jsme spolu dokonce i bydlívali, když jsme hráli za nároďák,“ potvrdil Šmicer. „Já jsem akceptoval jeho cigárka, bylo to v pohodě. A i když byl Tomáš ze Sparty, a já zarytej slávista, kupodivu jsme se respektovali,“ prozradil.

TIKI-TAKA: Jak spolu vycházeli Řepka a Šmicer v reprezentaci
Video se připravuje ...

Řepka v TIKI-TAKA o Spartě: Chybí mi tam někdo, kdo by to srovnal
Video se připravuje ...