Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Smutná lyžařská kráska Vonnová. Nahá v posteli, tři psi, ale kde je přítel?

Autor: ija

Lindsey Vonnová (32) ukázala, jak si doma užívá po konci sezony. V obrovské posteli leží sice nahá, společnost jí ale dělají jen psi. I když, rovnou tři psi! Četní fanoušci lyžařské hvězdy jsou nadšení, jak je to roztomilé, najde se ale i dost těch, kteří se ptají, kde je partner americké krásky. „To je fakt smutné. Ani pět psů ti nedokáže nahradit chlapa,“ vystihl to jeden z nich. 

Lindsey Vonnová je známá milovnice psů, to je dávno známé. Voříšci z útulku Leo a Bear na ni čekávají doma, Lucy, fenku rasy Kavalír King Charles španěl, dokonce vozí s sebou po závodech a bere ji s sebou nejen do cílového prostoru, ale i na tiskové konference a další akce.

Lyžařka Lindsey Vonnová relaxuje se svými psími mazlíčky. Fanoušci se ale ptají: kde máš přítele?
Lyžařka Lindsey Vonnová relaxuje se svými psími mazlíčky. Fanoušci se ale ptají: kde máš přítele?

To její fanoušci oceňují. „Chyběla jsi jim, to je hned vidět,“ píší nejúspěšnější sjezdařce historie zejména ženy. Její mužští příznivci se ale podivují, proč se Lindsey fotí se svými pejsky a proč se při tom tváří tak smutně.

A houfně dávají najevo, že by místo chlupatých mazlíčků milerádi zaujali sami. Jenže Lindsey má přece nového přítele, trenéra amerického fotbalu Kenana Smithe, který ji občas doprovází na závodech. Možná byl právě v tomto případě fotografem…