Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lyžařská kráska Vonnová zazářila jako modelka. Nebála se ukázat děsivou jizvu

Autor: ija

Lyžařka, nebo módní ikona? Lindsey Vonnová (32) stíhá obojí. V pondělí zazářila na milánském týdnu módy, kde předvedla model věhlasného návrháře Giorgia Armaniho. A zaujala i tím, že v šatech bez rukávů bez okolků ukázala děsivou jizvu po nedávné zlomenině paže. „Moje jizvy jsou tím, co mě dělá silnější,“ prohlásila americká sjezdařská kráska. 

Ačkoli se někteří fanoušci diví, jak může Vonnová uprostřed lyžařské sezony zčistajasna přepnout do role modelky, ženská rekordmanka v počtu vyhraných závodů Světového poháru v tom nevidí problém a užívá si obě role.

Sotva se vrátila po těžkém zranění ruky a následné operaci pažní kosti, vyhrála sjezd v Garmisch-Partenkirchenu a na mistrovství světa ve Svatém Mořici získala ve stejné disciplíně bronz.

V Miláně pak pózovala nejen v béžovém plášti, ale i černých kožených přiléhavých šatech bez rukávů a s odhalenými rameny, které ukázaly jak její vysportované tělo, tak i dlouhou a viditelnou jizvu na paži. S tou si Lindsey nedělá žádné starosti. „Jizvy ke mně patří, dělají mě silnější,“ tvrdí.

Netajila se jimi ani v listopadu, kdy zveřejnila fotografii těsně po operaci s poznámkou: „Jejda, tohle bude pěkná jizvička! Na druhou stranu lepší, když je to na ruce, než kdyby to byla noha,“ naznačila, že pro lyžařku jsou dolní končetiny přece jen poněkud důležitější.

Sjezdařka Lindsey Vonnová zazářila v roli modelky na milánském týdnu módy.
Sjezdařka Lindsey Vonnová zazářila v roli modelky na milánském týdnu módy.