Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nespoutaný útočník Balotelli proti bratrovi! Profackovali se v pěstním souboji

Autor: Lukáš Handl

Je sice známý průšvihář, ale jako boxer se Mario Balotelli (26) předvedl poprvé. A ukázal, že mu tato disciplína není až tak úplně cizí. V pondělí na Instagramu zveřejnil video, kde vyzval svého mladšího bratra na souboj, ve kterém doslova létaly pěsti.

Levý hák, pravý hák, krytí. Takový náboj měl přátelský souboj mezi kontroverzním útočníkem Nice, Mariem Balotellim a jeho bratrem Enochem. Škoda jen, že se utkali v obýváku Maria, a ne přímo v boxerském ringu. Jejich zápas totiž chvílemi působil jako souboj profesionálních bojovníků Floyda Mayweathera nebo Conora McGregora. A nejspíš byli také inspirací.

Ti se totiž letos v srpnu utkají ve vzájemném boxerském megasouboji o 100 milionů v Las Vegas. A to i přes to, že Američan Mayweather v roce 2015 ukončil kariéru profesionálního boxera.

@enock17 ... ai ai ai 👋🏾😂🤦🏽‍♂️ #brothersjokes

Příspěvek sdílený Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459),Čen 19, 2017 v 2:33 PDT

Možná, že Balotelli chtěl tímto střetem naznačit, že se tvrdě popere o místo v základní sestavě Borussie Dortmund, do které by měl podle jeho agenta přestoupit. 

„Super Mario,“ jak Balotelliho přezdívají média, každopádně ukázal, že se bojové sporty stávají stále více populárnějšími, a dostávají se do podvědomí veřejnosti.