13. června 2017 • 08:41

Zápas roku? Mayweather a McGregor už mají termín, utkají se asi ve Vegas

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boxerská superhvězda Floyd Mayweather a šampion UFC Conor McGregor se dohodli na termínu očekávaného vzájemného zápasu. Ten se zřejmě uskuteční uskuteční v Las Vegas 26. srpna. Mayweather se v utkání po 23 měsících vrátí ze sportovního důchodu.



Mayweatherova agentura Mayweather Promotions hodlá o uvedený termín podle ESPN požádat Státní sportovní komisi v Nevadě. Mayweather zároveň stále vyjednává s televizním kanálem Showtime o obchodních podmínkách zápasu. Utkání ve welterové váze proběhne zřejmě v T-Mobile Arena v Las Vegas.

Mayweather původně ukončil kariéru v roce 2015, když nejdřív ve slavném boji porazil Filipínce Mannyho Pacquiaoa, aby se v září rozloučil svým 49. vítězstvím kariéry nad Američanem Andre Bertem.

„Jediný zápas, který dává smysl, je s ním,“ prohlásil Mayweather před několika dny o plánovaném střetu s McGregorem.

McGregor už uvedl, že souhlasil s rekordní smlouvou, která ho zavazuje k zápasu s Mayweatherem. Prezident UFC Dana White prohlásil, že teď dojednává podmínky kontraktu s druhým bojovníkem. Ačkoli konání zápasu ještě nebylo oficiálně potvrzeno, sázkové kanceláře už na něj berou sázky.

„Jednání se vedou, ale nikdo z nás z toho nechce udělat cirkus, který provázel vyjednání zápasu Mayweather-Pacquiao. Myslím, že bude nejlepší udržet veškeré obchodní rozhovory soukromé, dokud nebude uzavřena dohoda,“ uvedl viceprezident a generální manažer Showtime Sports Stephen Espinoza pro ESPN.

Původním termínem zápasu mělo být 16. září, nakonec si ale toto datum zabrali Canelo Alvarez s Gennadijem Golovkinem pro titulový zápas ve střední váze.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud