Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Schickova horečka. Přítelkyni oblékl do barev Juventusu, sám zahodil tričko!

Autor: ps

Zdá se, že ani na dovolené na Maledivách nezahálí. Fotbalista Patrik Schick (21) si tam před podpisem smlouvy s Juventusem Turín užívá sluníčka se svojí láskou Haničkou. Dokonce ji oblékl do barev italského velkoklubu, on ukázal sexy tělo!

Odletěli soukromým letadlem do exotického ráje na Maledivách, kde nabírají síly do blízké budoucnosti. Budou je potřebovat – Patrik se porve o pozici v Juventusu, jeho Hanička mu v těžkých chvílích bude nastavovat svoji sexy hruď.

U blankytného moře s bílým pískem dovádí, odpočívají a Schick na sobě očividně také maká. Na sociální síť pověsil namakanou modelovskou fotku. Tak, jak to dělával třeba David Beckham či jiné fotbalové hvězdy a krásná sexy brunetka mu zdatně sekundovala. Asi pro inspiraci při tréninku si oblékla plavky v barvách Juventusu. To si je vyzkoušela dřív, než její milovaný!

Na to, že před dvěma lety válel v Bohemce, loni v Sampdorii a teď si ho přivlastnil Juventus, je to fantastická cesta za snem. Ale co bude teď? Očekává se, že příští rok si v Itálii přijde na 5,5 milionu korun měsíčně, kontrakt by měl podepsat na dlouhou dobu.

Oficiality ale teprve ještě přijdou. Nechme se tedy překvapit, jestli kouč Juventusu Massimiliano Allegri nechá Patrika po dovolené v kádru vicemistra Ligy mistrů nebo ho pošle na hostování…

To je korba! Schick na Maledivách.
To je korba! Schick na Maledivách.